ARTVİN / ARDANUÇ - Ardanuç Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

Aile Çocuk Eğitim Programı ile öğrenci ve velilerine yönelik eğitimler aracılığıyla öğrencilerin akran ilişkileri ve güvenli dijitalleşme becerilerini geliştirmek; sağlıklı aile, sağlıklı toplum için anne babaların çocuklarıyla sağlıklı iletişim kurmalarının önündeki engelleri kaldırmak; çocukların duygu ve düşüncelerini anlamalarında ve kuşak farklılığı bağlamında karşılaşılan güçlüklere çözüm üretme noktasında velilere rehberlik yapmak amaçlanmıştır.

Aile Çocuk Eğitim Programı, Anadolu imam hatip liseleri ile imam hatip ortaokullarında öğrenim görmekte olan öğrenci ve velilere yönelik eğitimleri kapsamaktadır. Program kapsamında öğrenci ve velilere verilecek eğitimler "Akran İlişkileri" ve "Dijital Güvenlik" ana temalarında olup eğitimler verilecektir.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün yürütmüş olduğu proje kapsamında okulumuz bahçesine geleneksel çocuk oyunları çizildi.Öğrencilerimiz önceki kuşakların sıklıkla oynamış olduğu sek sek ,köşe kapmaca gibi oyunları oynayarak geleneği yeniden canlandırdı.İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze yapmış olduğu projeden dolayı teşekkür ederiz.