ARTVİN / ARDANUÇ - Ardanuç Anadolu İmam Hatip Lisesi

Tarihçe

Okulumuz ilk olarak 2011-2012 Eğitim-öğretim yılında ARDANUÇ ÇPL bünyesinde bir bölüm olarak başlamıştır. Okulumuz 09/05/2012 tarihli Bakanlık Onayı ile 2012-2013 Eğitim-öğretim yılında kendine ait binada eğitime başlamıştır. Eski Laboratuar binası onarım yapılarak müstakil İmam Hatip Lisesi'ne çevrilmiştir. 4+4+4'e geçilmesi sebebiyle İmam Hatip Orta Okulu da okulumuz bünyesinde açılmıştır.1 Ocak 2019 itibari ile bölgesinde tek olan 16 derslikli,fizik ,kimya,biyoloji laboratuvarları,uygulama mescidi,tilavet sınıfı ,robotik kodlama atölyesi,yemekhane,konferans salonu,okçuluk salonu gibi öğrencilerimizin her türlü ihtiyacına cevap verecek alanları bulunan yeni binada eğitime devam etmektedir.

Alanında kendini yetiştirmiş, tecrübeli idareci ve öğretmen kadrosuyla yardımcı destek elemanları, en önemlisi, her zaman yanımızda olan velilerimizle birlikte; nitelikli, kişilikli, şahsiyet sahibi, başarılı, bilgili, ahlaklı, araştırmacı, milli ve manevi değerlere bağlı, mutlu bireyler yetiştirmeyi hedefleyen okulumuz, Ardanuç'un önde gelen okullarından biri olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

Yayın: 15.10.2015 - Güncelleme: 05.07.2023 10:40 - Görüntülenme: 953

Etiketler :