ARTVİN / ARDANUÇ - Ardanuç Anadolu İmam Hatip Lisesi

Hedef YKS 2024

Nis

Son sınıf Öğrencilerimize sınav kaykısıyla ilgili rehber öğretmenimiz seminer verdi.

Mrt

11.sınıflar için Hedef YKS 2025 veli toplantısı düzenlendi. Velilere şimdiye kadar 12.sınıflar için neler yapıldığını anlatıldı dolayısyla gelecek yıl sınava yönelik çalışmalar okulca devam edeceğini ama 11.sınıfların gelecek yıla daha hazırlıklı girmeleri için bu yıldan başlanılması  gerektiğini okulda yapılan çalışmalarda veliler tarafından öğrencilerinde takip edilmesi sınav başarısını artıracağı derslerine giren öğretmenlerimiz tarafından anlatıldı sonra Okul rehber öğretmenimiz tarafından öğrenci motivasyonu ile ilgili sunumunu yaparak toplantı sonlandırıldı.

Mrt

Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü  din eğitimi şubesinin organizasyonunda Hedef LGS_YKS toplantısı gerçekleştirildi.  Toplantıya İl Milli eğitim Müdür Yardımcısı  Kenan GÜRAY, ildeki tüm imam hatip müdürleri, Hedef LGS-YKS koordinatörleri katıldı.  Toplantı  27/02/2024 Salı günü Hopa İmam Hatip Lisesinde yapıldı. KTS il Koordinatörü  Başak  ALTUNEL  toplantıya katılım sağladı.  Okullar yapılan çalışmaları yaptıkları sunumlarla anlattı.  Görüşme ve alınan kararların ardından toplantı sona erdi.

MSÜ Kayıtları başladı.

15 Tatilde de sınava yönelik DYK lara ve denemelerimize  devam ediyoruz.